Post by tinapowalfell on Feb 19, 2022 7:27:40 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ MultiCraft — Build and Mine! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ MultiCraft — Build and Mine! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack χρυσό ▞▞▞
▞▞▞ MultiCraft — Build and Mine! 2022 version ▞▞▞
Είμαι πολύ απογοητευμένος που υπάρχουν πάρα πολλά σφάλματα, δυσλειτουργίες και καθυστερήσεις. Και μόνο αυτό είναι καλό είναι το multiplayer. Το τραπέζι χειροτεχνίας έχει πολλά σφάλματα. ο χάρτης και τα γραφικά είναι μέτρια. Πιστέψτε με, είναι ενοχλητικό όταν φτιάχνετε επιτραπέζια sotps ή κάτι τέτοιο lags.developer παρακαλώ διορθώστε . Μετά από αυτό το παιχνίδι θα είναι μια χαρά
MultiCraft — Build and Mine! Pustolovske igre cvzc
Κατέβασα αυτό το παιχνίδι πέρυσι. Είναι ένα καλό παιχνίδι που φτιάχτηκε καλά το παιχνίδι. Αλλά αυτή η ενημέρωση, δεν μπόρεσα να ενημερώσω το παιχνίδι. Έτσι, το απεγκατέστησα και προσπάθησα να το εγκαταστήσω ξανά, αλλά δεν λειτούργησε. Διέγραψα το 2ο αγαπημένο μου παιχνίδι που προκάλεσε πολλά προβλήματα αποθήκευσης και και πάλι δεν έγινε λήψη. Διορθώστε αυτό το MultiCraft είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι στον κόσμο.
Έπαιζα αυτό το παιχνίδι για χρόνια στο τηλέφωνό μου, και άνοιξα το έμβολο και δεν λειτουργεί όπως το minecraft και επίσης διαγράφω αυτό το παιχνίδι, έχει έπιπλα. Έτσι, σας έδωσα δύο αστέρια, στη συνέχεια, εάν θέλετε να ενημερώσετε και να διορθώσετε αυτό, ίσως μπορώ να σας δώσω πέντε αστέρια.
Του έδωσα 3 αστέρια επειδή το παιχνίδι με διώχνει κάθε φορά που μπαίνω στον κεντρικό υπολογιστή μου
Μου αρεσι
Καλητερο και απο το κανονικο minecraft
Ειναι απλα τελοιο το λατρευω 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Αυτό είναι γενικά ένα υπέροχο παιχνίδι, αλλά μερικά πράγματα δεν μου αρέσουν. Επίσης, υπάρχουν μερικά πράγματα που θα μου άρεσε να προστεθούν στο παιχνίδι. Idk αν είναι μόνο εγώ, αλλά στον δημιουργικό διακομιστή μου παίρνω μόνο τα προεπιλεγμένα skin που μας δίνουν. Χρησιμοποιώ πανοπλία για να τα κάνω να φαίνονται καλύτερα, αλλά πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερα αν μπορούσαμε να πάρουμε δέρματα που βρίσκουμε από οπουδήποτε και να μπορούμε να τα φοράμε στο παιχνίδι. Είναι επίσης ενοχλητικό ότι μόνο εγώ δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω tnt. Συνολικά, είναι ένα υπέροχο παιχνίδι, αν δεν μπορείτε να πάρετε το Minecraft.
Μου αρέσει το muticraft, γιατί όταν χρειάζεται ενημέρωση έχει περισσότερα πράγματα και είναι πιο cool!!! 😄😄😄
Λατρεύω το παιχνίδι αλλά μισώ τις διαφημίσεις
Είναι σαν το minecraft, αλλά μπορείτε να κάνετε χάρτες σε multicast
MultiCraft — Build and Mine! ผจญภัย dqt
Το multicraft δεν μπορεί να λειτουργήσει για μένα):
Ήταν καλό, αλλά δεν σας επιτρέπει να προχωρήσετε περισσότερο από το κάτω μέρος, επίσης εάν παίζετε single player, ένας τρόπος για να απαλλαγείτε από τις διαφημίσεις είναι να μεταβείτε σε λειτουργία εκτός σύνδεσης
Είχα αυτό το παιχνίδι και ήταν υπέροχο για παιχνίδι ρόλων, αλλά όποτε είμαι σε διακομιστή όλοι οι άλλοι είναι τόσο μακριά. Κάποτε έκανα έναν νέο φίλο εδώ αλλά δεν τον βρήκα. Και συν τα χειριστήρια! Είναι τόσο δύσκολο να το χτίσεις ή να το μετακινήσεις που μπορείς εύκολα να πέσεις σε μια τρύπα. Συνιστώ απλώς να πάρετε το Minecraft.
MultiCraft — Build and Mine! ผจญภัย zwr
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι γιατί είναι σαν το minecraft και το multiplayer που μπορώ να παίξω με άλλους και τους φίλους μου
Κατεβάστε MultiCraft ― Build and Mine! ... Κατεβάστε RealmCraft: Craft, Build Block APK ... Κατεβάστε Planet Craft: Mine Block Craft APK.
MultiCraft — Build and Mine! ผจญภัย pkcy
Ότι καλητέρω κατεβάστετο ολίιιιιιιιιιι
Ένα έχω μα πω μα λα κια!!!!!!
MultiCraft ― Build and Mine! από Maksim Gamarnik .ηθωξε Νύ apps.apple.com/gr/app/multicraft-build-and-mine/id1174039276?l=el… 1. μαρίίίί eclaire.
θα μπορούσε να γίνει πολύ καλύτερος, μπορεί να είμαι μόνο εγώ, αλλά συνέχιζε να παρουσιάζει προβλήματα και δεν με άφηνε να βάλω μπλοκ κάτω. Επίσης, οι διαφημίσεις μπορεί να γίνουν ενοχλητικές
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι αλλά δίνω δύο αστέρια επειδή κρέμεται στη συσκευή μου και κλείνει αυτόματα. Χρησιμοποιώ το Samsung galaxy gt s7392. Δώστε νέα ενημέρωση για τη συσκευή μου.
Έχω ο ίδιος τη δική μου τέχνη, και παρόλα αυτά αυτό είναι ένα φοβερό παιχνίδι. Έχω δώσει 3 αστέρια όμως γιατί όταν κλείνω τις διαφημίσεις η οθόνη γίνεται μαύρη. Επίσης δεν ξέρω αν μπορείτε να απαλλαγείτε από τις διαφημίσεις. Ευχαριστούμε για αυτό το φοβερό παιχνίδι!
Εγω το εχω κατε βασι το αληθινο minecraft με χωρις λεφτα
είναι πολύ διασκεδαστικό, αλλά υπάρχουν πολλές διαφημίσεις
Το Sinai Pollo cool
Αυτό ήταν πραγματικά κακής ποιότητας! Νόμιζα ότι δεν ήταν πολύ καλό παιχνίδι. Καθυστέρησε και δεν θα λειτουργούσε σωστά.
Γιατί δεν έχουμε δοσομετρητή σε αυτό;
Download Hello Neighbor on PC with MEmu
Shadow Fight Arena – Ninja PvP Roolipelit pnx
Αυτό είναι απλά για άπληστους όπως οι διαφημίσεις πάντα επιβάλλουν μόνο σε πολλές διαφημίσεις και έτσι χάνετε περισσότερους παίκτες και δεν μπορείτε να παίξετε και προσθέτετε ρουμπίνια όπως στην εικόνα και εργαλεία ρουμπίνι και σμαραγδένια εργαλεία
Το παιχνίδι είναι εκτός σύνδεσης και καλό, αλλά ο κόσμος δεν είναι ξεκάθαρος στο να δείχνει το χρώμα του bule
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι. Μπορώ να το χρησιμοποιήσω στο κανάλι μου. Αλλά ένα πρόβλημα είναι όταν στο δίχτυ μου υπήρχαν πολλές προσθήκες που μπορώ να δω
Λατρεύω να παίζω αυτό το παιχνίδι, αλλά από τις τελευταίες εβδομάδες δυσλειτουργεί πολύ.....όποτε φτιάχνω κάτι, μετά από λίγα δευτερόλεπτα εξαφανίζεται και πρέπει να το χτίζω ξανά και ξανά εμφανίζεται... έχει συμβεί χίλιες φορές αυτό το πράγμα, οπότε παρακαλώ να διορθώσω αυτό το σφάλμα
Ωραίο γκαντεμιά αλλά πάρα πολλές διαφημίσεις
Μου αρέσει η νέα ρύθμιση ενημέρωσης Μπορώ να ανάψω το απαλό φως στο multicraft που με κάνει τόσο χαρούμενο και παίζω ξανά το παιχνίδι
Είναι καλό παιχνίδι. Ο διακομιστής είναι φτιαγμένος πολύ ωραίος, αλλά, μερικά πράγματα όπως η τρίαινα, το elytra, το μαγευτικό και η κύρια πύλη Neather μπορούν να προστεθούν, έτσι, αυτό το παιχνίδι αντιγράφεται στο Minecraft.........
Είναι πολύ cool παιχνίδι έχει φάση
Αυτό το shi t είναι περίεργο μην το παίζεις αυτό το παιχνίδι είναι χάλια ποτέ μην το παίζεις είναι αντιγραφή Minecraft
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά τώρα δεν μου αρέσει γιατί όταν προσπάθησα να παίξω τον αγαπημένο μου διακομιστή έλεγε ότι η σύνδεση έληξε, παρακαλώ, διορθώστε το
Αυτό το παιχνίδι είναι χάλια, έχει πάρα πολλές διαφημίσεις και έχει κυριολεκτικά τα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ γραφικά που υπάρχουν ποτέ σε οποιονδήποτε εκεί έξω, σας προειδοποιώ τώρα απλά πληρώστε χρήματα για το πραγματικό minecraft, παρακαλώ, σταματήστε οκ γεια σου
Γιατί είναι τόσο βαρετό, δεν υπάρχουν όχλοι σε αυτό το παιχνίδι
Δεν καταλαβαίνω τι πρέπει να κάνω
Μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά έχει τόσες πολλές διαφημίσεις που σε κάνει να μην θέλεις πια να παίξεις το παιχνίδι και επίσης κάνει πολλά σφάλματα
👎
Είναι καυτερό από μέτριο είναι ένα Free minecraft
Θα έλεγα να μείνω στο Minecraft. Οι έλεγχοι φαίνονταν εύκολοι, αλλά εμένα μου φαινόταν πιο περίπλοκος και δεν άκουγα πάντα αυτό που του έλεγα να κάνει. Ήταν λίγο βαρετό και τα γραφικά ήταν εντάξει..τα χρώματα ήταν επίσης λίγο έως φωτεινά, γι' αυτό προτείνω να προσθέσετε μερικά πιο σκούρα χρώματα για να φαίνεται πιο...φυσικό.
Ουάου!!!!