Post by tinapowalfell on Feb 19, 2022 7:18:52 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack denar ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Shooter 2022 version ▞▞▞
Preveč dodatkov, preveč enostavno in mi ni všeč, kako izgledajo ptiči, kar je zame grozljivo. Ampak hej, to je moje mnenje
povprečno
Dobra igra je v redu
Dobra igra, vendar se ves čas nabira in moram začeti znova, ne vem, kaj naj naredim
Pomaga mi, da nadaljujem, ne da bi preveč razmišljal o situaciji v mojem življenju.
YB Y7HYY UH-HU हसबनहस "& रह लसपपपपरर * हर करप ## पबप & 6 ल 7 पबप & 6 ल 7 प (● 'з`) ♡ ♪ ☆ ☆ (^ 0 ^) ♪ (^ 0 ^ \ t 🌙 😊 sladke sanje 🌠🌠🌠🌠🌠🌠🌠 Lahko noč 😊 😊 sladke sanje 🌠🌠🌠🌠🌠🌠🌠 📩📩☎☎☎📩📩 📩☎📩📩📩☎📩 📩☎📩📩📩☎📩 📩📩📩📩 📩📩📩📩 ☎📩📩 📩📩📩☎📩📩📩 📩 📩Kako gre? 📩📩📩☎📩📩📩 👩💬cool💫 👚👏💥 👖 👠👠 📩📩☎☎☎📩📩 📩☎📩 📩📩☎📩 📩☎📩📩📩☎📩 📩📩📩📩☎📩📩 📩📩📩☎📩📩📩 📩 kako gre? 📩📩📩☎📩📩📩 👩💬cool💫 👚 👏💥 👖 👠👠 👩💬Kul💫 👚👏💥 👖 👠👠
Btc
Igra je dolgočasna.
Kaj se zgodi, ko stopnji 163 in 164 ni več.. ne morem nadaljevati z igranjem..
Izpodbijanje pozicioniranja, kam zadeti, da bi dosegli boljši in višji rezultat.
Všeč mi je igra, vendar sem zavrnil nadaljevanje pri igri številka 163, skok na 166, kako je mogoče, da se ta igra nadaljuje?
Tako mi je všeč, da še vedno "učim" svojo vnukinjo igrati
Hitreje med gibi
Zelo zelo lahka igra, vendar je igra zanimiva .hvala
Odpadki
Revienta burbujas Bubble Shoot Casual jmza
Hadoy
Je zahtevna in. Veliko zabave. Ljubezen. To
Dr. Driving Poygalar edz
igra se je ustavila in se po 162 ne more nadaljevati
Počasi počasi počasi
Ne želite početi ničesar drugega, razen nadaljevanja igre brez odmora.
tako da ni tako dobro, ampak čas mine
dobro
Bambam kumar roy
Ta igra mi ni všeč
To je fantastična igra, moji vnuki jo Obožujejo hvala, ker ji pustite brezplačno, grafika je super hvala za odlično igro, ki vam je res všeč, thx
Nisem si mislil, da bi mi bila igra všeč, vendar jo imam in jo še vedno igram, da bo postala malo težja, vem, ampak všeč mi je
Odlična igra
Kar naprej se zruši. Igra se začne. Sami izberete raven. Zaslon postane popolnoma črn. Po približno 12-15 sekundah vas spusti na namizje. Precej težko je tako uživati v igri.
Ta igra je zelo lepa
Zelo prijazen in zelo zainteresiran za to delovno mesto, prosim kontaktirajte 🙏😊🙏
Pravkar začel igrati.
To igro sem prenesel večkrat in ko dosežem stopnjo 100, se igra ne naloži naslednje stopnje. Želim si, da bi popravili to napako.
Ni dobro, ampak čas mine otroci
zabavno in enostavno za igranje. zanimive uganke.
氣球泡泡射擊-女孩最愛 休閒 uagz
Na splošno odlična in domiselna igra, zdi se, da je edina težava v tem, da ko si morate ogledati oglas za več mehurčkov, ga ni ali pa ste prisiljeni prenesti igro ali vse naredi tako, da se preveč trudite rešiti
najboljša najslabša igra, kar sem jo igral
氣球泡泡射擊-女孩最愛 休閒 hxnu
Igra zdaj prikazuje oglase z vsebino za odrasle, zdaj jih je treba ustaviti ali pa jo moram namestiti. To igro naj bi igrali otroci in ne odrasli, zato ne dodajajte tovrstnih oglasov ...
Briljantna igra, ki jo je pokvarilo ostro oglaševanje. Oprosti. Brisanje igre
Madar c**d
Med igranjem se pojavi toliko oglasov, da preprosto vzame vso zabavo, še posebej, ko oglasi zamrznejo zaslon in edini način, da se izognete, je, da znova zaženete telefon. NE ODSTAVLJENO