Post by tinapowalfell on Feb 19, 2022 7:06:44 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Extreme Car Driving Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Extreme Car Driving Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu aksaklık paraları ▞▞▞
▞▞▞ Extreme Car Driving Simulator 2022 version ▞▞▞
tamam. Bunun oynamak için oldukça eğlenceli bir oyun olduğunu biliyorum. ama bu oyun çok gerçekçi değil. diğer arabalar birbirinin içinden geçiyor. binalara sızmak mümkün. Ve daha da kötüsü. sıfırlama düğmesi sizi uçurur! Bunun sadece bir oyun olduğunu biliyorum ama gerçek şu ki bir simülatör! bunlar gerçekçi olmak içindir. ve reklamlardan bahsetmiyorum bile. reklamlar reklamlar reklamlar reklamlar ve neden olmasın. DAHA FAZLA REKLAM. ama bu sebeplerin dışında tho. Bu oyundan biraz keyif aldım. ancak telefonunuzda gecikmeli reklam virüsü istemiyorsanız. tavsiye etmiyorum
Hava alanındaki parkı yerindeki gri renkli araç lardan Bazi ları yanına yaklaşınca uçmaya başlıyor bubir bağ Deneyin gerçek Rastgele: kwhrhdhsjjskekejjehehehbejejdjdhdhhdhdhdhdhdhdhhehehejejnejdnjejejsjejejjejejejwjjejejejjejejjejejejjejejjejjejejejejjejejejejejjsjsjsjejsjsjsjwjsjsjsjsjjsjjsjsjsjsjjsjsjsjjsjjejjjsjjsjwjwjajjsjajajjwjajsjjsjsjajsjjsjsjsjsjsjsjsjsjssjsjsjsjjsjsjajajajjajajjajajjajsjjsjajajjsjsjsjsjsjjsjsjjsjsjsjjsjsjsjsjjsj
Ana Lamborghini'nin harika olduğunu öğrendiğimden beri indirdiğim benim çocukluğumdu ama siz onu değiştirdiniz lütfen ana Lamborghini'yi ekleyin
Uzun süre araba kullanmalısın ve her şeyi bilirsen harita küçülür ve sadece arabaları kişiselleştirirsen onları değiştirirsin ve sonra oyunu sildim, bu yüzden sen yapmıyorsun
Oyun çok güzel dizaynı bi güzelleştirseniz...
Ağa be küçükken ağalarla oynayandık tek tabletini vardı bir tanede çalışmak onu yapmak için uğraşmak şimdi çok iyi olmuş
gunde. Bu fiyata böyle bir şey yok ki. Bu artırılmış bir şey yok ki. Suna Duman ARAMA Resmi gazete, dergikaya sonra sonra da, bu yıl 55. 555. Bu böyle bir şey yok ki. Bu fiyata böyle bir şey yok ki. 5jdjjdjeejejriririfirjrjrjfjffjfjfjfjfuuugfufjrjfjfjfjjjjuuuuhgttyeudfufjfjufeujrfdjeifjrjr. djjddidjfjfjfjfjffjfififjfjfjfjfjfjfjfjjhufufjrhfjdjdfjfjfjfjnfjffijfnfnfjffjjfrkkrkrrkif8rujeuwudufjejdjxkiejdjcjdiwkdjdfu3jctvjxbjdfu3jcjdiwkdjdfu3jrjdjdjdfjfjfjfjfjffijfnfjfjfjfjfjffjfififjfjfjfjfjdjdfjfjfjfjnfj
Extreme Car Driving Simulator - Twitch
Oyunları seviyorum ve oyun için teşekkürler, onu seviyorum Araba sürmeyi seviyorum ve oyun için teşekkürler, tüm oyun yaratıcılarını seviyorum ve lütfen oyun seviyelerini düşürün evet bu harika
Oyunun yüksek kaliteli grafikler olmadığından eminim, bu yüzden yüksek kaliteli güncelleme istiyorum ❤️
Araba çok kayıyor ve hep aynı şehirlerde,birde hızlı araba uçuyor güzel değil yinede güzel ama uğraşmışlar
Gördüğüm en kötü uygulama Sen istemeden kartımdan para kesersen benden izinsiz 1 haftada 200 dolardan fazla para alıyor benden
Eskiden daha iyiydi ama şimdide fena değil.
neden üç yıldız kırmam diye sorarsanız arabalar zor alıyorum mesala dağda ki arabaların 9 zunu buldum diyeri yok bide tünepden giderken donuyo bekliyo sonra devam ediyor donduğu için kazağ yapıyorum.
Bu oyundan nefret ediyorum. gördüğüm en kötü oyun. çok fazla reklam. Oyun devam etse bile reklamlar gelmeye devam ediyor! Kaldır !!!!!
Video oyununa bayılıyorum çünkü kendi başıma dışarı çıkabiliyorum ama bunun gibi aynı sesler hakkında düşündüğünüz bir mesaj değil ama bir rock yıldızı oyunu gibi bir GTA yükseltmesi gerekiyor Çünkü bu telefonda rock yıldızı oyunu yok nasıl bir rockstar GTA çevrimdışı oyun Gjhhjhhjhgjugghggjhhgyhhuuhhhhhhh Gvvhvhhjhhhhhhhhh o Gvvhvhhjhhhhhhhhh Ghhhhhghhu Gghhhh Hjufh Gb B Gghjhhhjhhhj HH Gb Bh Bn N Nk Hj Hj Mn NJ Nk D's Rg Gf Gb Gjgj Hey my ben benim Hayır Hayır hayır moo l oynamaya N bakınız
Bunu beğendim ama oyunumun fotoğrafı yeni arabayı değiştirmiyor Ve bu araba gibi şimdi yeni görünüyorum Keşke herkes bedava olsa ve pahalı arabaları satın almak için 1990000 para olsa Ve haritanın, uçağın ve garajın da yeni ve off-road olmasını istiyorum ve şehir ve havaalanı yeni ve menü ben de yeni istiyorum
Extreme Car Driving Simulator Motorsport qsih
Extreme Car Driving Simulator - Oyun İndir ve Oyna
Oldukça güzel bir oyun ama oyunda tüm aktivitenin nerede olduğunu gösteren bir mini harita olsaydı ayrıca yüksek hızlarda polisin bizi kovalamasını sağlasaydınız bu gerçekten harika olurdu ve haritayı biraz daha büyük ve uzun yapsaydınız ama en azından yarış değil, harika olacak olan kir veya beton yarışları gibi özel yarışlar ve spoyler ve diğer tüm şeyler gibi daha fazla özelleştirme varsa yarış
Oyunda herşey çok Güzel oyun 5 puan çok iyi hakediyo.2
Eskiden oynuyordum şimdi uzun zaman sonra tekrar yüklüyorum,ve bence oyun çok güzeldir. Oyuna kötü diyenler tenis izlesin.
Oyun çok güzel ben en sondaki aracı ve bütün araçlar tavsiye ederim
Extreme Car Driving Simulator 6.0.5 Android APK'sı indir
Ya oyunu yükledim çok güzel efsane oyun ama çok reklam cikiyo ya
Extreme Car Driving Simulator. 77 Takipçi. •. Sürüş/Yarış Oyunu · Simülasyon · Spor Oyunu · Mobil Oyun. Takip Et. Canlı Kanallar.
Eski virsion daha iyi eski altındır
HERKESE TAVSİYE EDERİM ÖNE ÇIKMASI İÇİN JSHDHDHDNDNDDNBDSMNDNSNXNXBXNXJXJZNZNZNZJZJZNZNDBGHRJDJDJDİDJDHDJDNCC
Extreme Car Driving Simulator እሽቅድድም ppp
Aşırı araba sürüşü çok iyi ama gerçek araba sürüşü haline gelen 360 kamera özelliği de vermelisiniz.
Oyun keşke olsa daha iyin böyle biraz sıkıcı oluyor
Oynadığım en iyi mafya oyunu eğlenceli, çevrimdışı ve ücretsiz ama reklamlardan nefret ediyorum
Oyun efsaneeeee Böyle bir oyun yok yaa
Bu oyunu geliişdirin arabayı Kim kullanıp kullanımda kullanabilirsiniz.
Extreme Car Driving Simulator பந்தயம் dcd
Çok iyi bir oyun
Cat Jump Arkaadmängud qpfk
güzel oyun ama. Çok oyunculu modu da ekle Araba güzel
Bir süre sonra sıkıcı geliyor, gerçekten online modu eklemeniz gerekiyor. Bu oyun Forza'nın mobil ufku, daha fazla araba ve bana güvenin daha fazla para kazanacaksınız.
Bu oyunu seviyorum ama bu oyunu çok oyunculu yapmak için bir güncelleme olsaydı çok daha iyi olurdu çok oyunculu thx ise beş yıldız vereceğim
güzel bi oyun